Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BOBBY – “Look at Me”

Boybands zijn iets van alle tijden. The Jackson 5, *NSYNC, One Direction en BTS zijn slechts enkele voorbeelden van enorm populaire boybands uit de laatste vijftig jaar. In België hebben we op Get Ready na nog niet veel populaire boybands gehad, maar misschien brengt BOBBY daar verandering in. BOBBY is een groep die bestaat uit vijf jonge gasten waarvan de meesten nog niet eens twintig zijn. Ze hebben reeds drie singles uitgebracht, waaronder een kerstnummer dat zich op hetzelfde niveau bevindt als alle kerstnummers. Gelukkig is het nu geen Kerstmis meer, maar begint de zomer langzaamaan door te breken.

BOBBY bracht het zonnetje mee naar de opnamestudio toen ze “Look at Me” opnamen en dat voelen we. ‘Look at me, I’m here, let me take you anywhere, I will shout it from the rooftops’: het is een tekst die je makkelijk meezingt en ook muzikaal is het een catchy nummer. Het zou ons helemaal niet verbazen mocht dit lied een zomerhit(je) worden in eigen land, maar graag hadden we net iets meer gehad waardoor het zich onderscheidt van de rest. Het voelt wat te gewoontjes en algemeen aan. Het vijftal zou er nog een stempel op moeten drukken waardoor het een typisch BOBBY-lied wordt.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

901 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhola ft. Tessa Dixson & Glints - "Look At Me"

Oliver Symons is al lang geen onbekende meer. In een ver verleden won hij Junior Eurosong en samen met zijn vrienden van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.