Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single PUBLIC – “Honey in the Summer”

PUBLIC brengt je in een zomerse sfeer met nieuwe single “Honey In The Summer”. De band bestaat uit drummer Ben Lapps, zanger en gitarist John Vaughn en bassist, pianist en zanger Matthew Alvarado. Opmerkelijk aan de band is dat ze niet getekend zijn bij een platenlabel, en ze zijn er trots op want ze gebruiken regelmatig de hashtag #YourFavoriteUnsignedBand . “Make You Mine” is het meest bekende nummer van de pop-rock band uit Ohio. Het nummer ging viraal en is nog steeds heel populair op de sociale media-app TikTok, met meer dan 2,5 miljoen video’s waarin het nummer afspeelt!

Met hun vrolijke synths en upbeat tempo creëren ze met hun nieuwe single een kleurrijke vibe. De zomerliefde beschreven in “Honey In The Summer” geeft je een feel good gevoel en zet aan om mee te zingen. De song gaat meer naar de richting van zoete pop in tegenstelling tot de andere nummers van de band, die meer rockinvloeden hebben. In het begin van de lyric video hoor je het refrein van “Make You Mine”. Dat is waarschijnlijk een knipoog naar het plotse succes van het nummer dankzij TikTok. Dan hoor je het beginakkoord van “Honey In The Summer” en zie je de bandleden als animatiefiguren samen rondrijden door verschillende landschappen. Een video in levende lijve opnemen tijdens de coronacrisis is niet evident, maar creatieve oplossingen zijn er!

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 mei 2020

About Author

Michelle Vervecken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief