Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bruno Major – “The Most Beautiful Thing”

Het is alweer van 2017 geleden dat Bruno Major zijn eerste langspeler uitbracht. De singer-songwriter voorziet bij zijn mooie teksten telkens zachte en relaxe beats zodat je makkelijk weg droomt bij zijn creaties. Een wereldhit wist Major nog niet te scoren, maar met “Easily” wist de Brit toch al aardig wat aandacht te trekken waardoor hij in het voorprogramma van niemand minder dan Sam Smith mocht spelen. Bruno’s broer wist wel al wat meer aandacht te trekken als deel van de populaire Britse groep London Grammar.

Sinds vorig jaar kregen we van Bruno Major al enkele nieuwe nummers  te horen waardoor we al terug beginnen uit te kijken naar een nieuwe langspeler. “The Most Beautiful Thing” is de nieuwste toevoeging aan de discografie van Major en het is inderdaad een prachtig iets. Zoals elk lied van de muzikant is ook deze lekker rustgevend en dromerig waardoor het een herkenbaar Major lied is. Het gitaartje op het einde zorgt bovendien voor dat ietsje meer. Toch zou het tof zijn mocht de singer-songwirter eens wat onverwachter uit de hoek komen, want ondertussen beginnen zijn nummers wat veel op elkaar te lijken.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruno Major - "Figmant Of My Mind"

Bruno Major brengt binnenkort met To Let A Good Thing Die zijn tweede langspeler aan en dat wordt het vervolg op A Song For…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.