Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle LECTOR. – “LIES”

Barre tijden of niet, creativiteit laat zich niet tegenhouden door een virus. Zo ontsproot er uit de Vlaams Ardense rockgronden een nieuw muzikaal trio genaamd LECTOR. BØM, Ampersand en Rundfunk zijn maar enkele van de andere projecten waarbij de bandleden reeds Oudenaarde en omstreken onveilig maakten. Al een hoop kilometers op de tel! Met LECTOR. wil de band nog hogere toppen scheren. Hun debuutsingle “LIES” zet die vurige drang in de verf.

Voor de creatie van hun eerste single deden heren beroep op Stijn Debontridder, Jan Peeters (mix) en Joe LaPorta (mastering). Die laatste verdiende eerder zijn strepen al met bands als Foo Fighters, David Bowie en Vampire Weekend. Netjes! “LIES” rockt als een tiet. We horen knoerten van gitaar- en baslijnen die stevig werden aangedikt door de drums en overtuigende vocals. De vergelijking met Royal Blood is qua sound onoverkomelijk, maar LECTOR. doet op hun debuutsingle zeker niet onder voor de Britten.

Benieuwd wat deze heren nog meer in petto hebben!

InstagramFacebook

30 april 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief