Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tijuana Panthers – “Socks La Vida”

Tijdens hun gezellig potje thuis zitten, maken Californiërs dezer dagen alweer een hittegolf mee. Surfen zit er door de social distancing niet in, en als er een groep is die dat hartstikke jammer vindt, is het Tijuana Panthers wel. Vernoemd naar het nog zonnigere, nog hetere Tijuana, Mexico, besloot de groep dan maar om ons te vertroetelen met een lading surfrock waarbij je het zoute water bijna kan proeven. Hoewel hun recentste album Carpet Denim niet verbluffend veel aandacht oogstte, bevestigden binnenkoppers van nummers als “Little Pamplemousse” en “Garbage Person” wel hun kwaliteiten. Die zien we trouwens bevestigd in het stralende “Current Outfit”, dat de groep een dikke week geleden op de wereld losliet. Het bleek zwoele maar losbollige zwalpmuziek voor iedereen die vandaag noodgedwongen in zijn badkuip moet surfen.

“Socks La Vida” is in dat opzicht veel relaxter. Het voert je moeiteloos mee naar luilekkerland met een gezellig nummertje over sokken. Ideaal om ’s morgens als soundtrack te gebruiken, wanneer je zonder schuldgevoel plannen maakt om een hele dag in badjas rond te kuieren. De grote schuldige is de oneindig optimistisch klinkende gitaarpartij, en de bas die zijn rilatine verward heeft met een druivensuikertje. Halverwege het nummer herinnert een dartele saxofoon je er trouwens aan dat kleurrijke sokken best wel goed bij je badjas passen. ‘Socks, la vida!’ klinkt het, en je bent vertrokken voor een goedgezinde dag!

Pull The Chute komt uit op 8 mei.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tijuana Panthers - "False Equivalent"

Nee, Tijuana Panthers is geen American Footballteam in een lagere divisie. De band bestaat uit drie echte surfers die, lekker toepasselijk, surfrock…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tijuana Panthers - "Current Outfit"

Voor een band uit het zonnige Long Beach in Californië is het bijna de normaalste zaak van de wereld om feel good…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 24 - 30 augustus.

De laatste week van de grote vakantie voor velen, voor anderen dan weer het begin van hun vakantie. Wat het ook mag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.