Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alex McArtor – “Biggest Fan”

De muziek van Alex McArtor is één van de nieuwste exportproducten uit Texas. Het zeventienjarige geweld bracht vorig jaar voor het eerst wat nummers uit en inmiddels is er al een ep te koop. (Wie niet genoeg heeft aan één ep, verwijzen we door naar SoundCloud voor een tweede ep) De zangeres heeft naar eigen zeggen een ‘old soul’ en daar zit haar liefde voor Lou Reed, Jesus and Mary Chain en Neil Young zeker en vast voor iets tussen. Naast enkele mooie namen in haar platenkast, haalt McArtor ook inspiratie uit foto’s en films als Trainspotting en Velvet Goldmine. Dat gezegd, de ziel van haar muziek is altijd persoonlijk en wanneer iets uit je ziel komt, dan voelen mensen dat, aldus Alex McArtor.

Net als het vorige werk van McArtor is ook “Biggest Fan” een pareltje voor folk en indierock liefhebbers. Het nummer begint wat rustiger, maar er wordt steeds meer leven in geblazen, iets dat McArtor wel vaker doet. Melancholische zang maakt plaats voor een kleine gitaarsolo waarna we opnieuw in een dromerige zang vervallen. Het gaat er niet zo hard aan toe als op bijvoorbeeld “Loving Is the Way” of “East Coast“, maar “Biggest Fan” is een zeer mooie toevoeging aan de voorlopig beperkte discografie van Alex McArtor.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

 

811 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De vijf van "Den Beir" - 160

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.