Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sitse – “Empty Soul”

Al vanaf kinds af aan was Sitse Brems niet bij zijn muziek weg te slaan. Enkele jaren later, op zeventienjarige leeftijd, bereikte de Leuvense zanger en songwriter de derde liveshow van de bekende zangwedstrijd ‘The Voice’. Na zijn carrière bij ‘The Voice’ besloot hij om in zijn vrije tijd een kleine thuisstudio op te bouwen en op zoek te gaan naar zijn eigen soul en sound. Sitse vond zijn inspiratie bij grootheden als Bon Iver, John Mayer en London Grammer. Na zijn single “Taken by the Tide”, die hij vorig jaar uitbracht, kunnen we nu genieten van zijn nieuwe single “Empty Soul”.

Indie pop met een vleugje elektronica. Zo kunnen we de nieuwe single van Sitse het beste beschrijven. “Empty Soul” begint met synthesizerklanken waarna de zachte stem van de jonge zanger inspringt. De lange, hoge noten die terugkomen in het nummer, zorgen voor een kippenvelmoment en de song vindt zijn kracht naar het einde toe. Het is er zeker eentje om op te slaan in je volgende playlist. Sitse is momenteel bezig met het maken van meer muziek. Wij kunnen alvast niet wachten op meer. Go Belgium!

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Premiere: Nieuwe single Sitse - "Lucid"

Sitse Brems begon op zijn tiende met muziek en weet intussen welke weg hij wilt inslaan. In 2017 haalde de jonge singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.