Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Welsh – “Weird Times”

Op het maken van muziek staat er geen leeftijd. De achttienjarige Billie Eilish is overal te zien en dus probeert ook leeftijdsgenoot Oscar Welsh mensen te bereiken met zijn muziek. De Britse tiener is niet alleen even oud als Billie, maar komt ook nog eens uit hetzelfde dorp als Ed Sheeran. Geen één van die twee gelijkenissen met wereldsterren betekent dat Oscar Grammy’s op zijn schoorsteenmantel zal hebben staan voor hij vijfentwintig is, maar wie niet waagt niet wint. Eerder dit jaar bracht de zanger zijn eerste single “Get Yourself To Sleep” uit en nu krijgen we een minstens even aangenaam vervolg te horen.

Het nieuwe “Weird Times” had over deze vreemde tijden kunnen gaan, maar het is een liefdesnummer. Eén uit de categorie dromerige lovesongs. Net als bij Bruno Major heeft ook dit lied een zachte productie die bij de zachte stem van de zanger past. Oscar Welsh heeft het nummer niet alleen ingezongen, maar ook gemixt en geproducet. “Weird Times” is zeker niet het beste nummer van het jaar, maar Oscar Welsh is er wel eentje om in het oog te houden.

Facebook / Instagram 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

 

10 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief