Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Philippine – “Gone”

Countrymuziek beleeft een tweede jeugd en daar zit meervoudig Grammy-winnares Kacey Musgraves ongetwijfeld voor iets tussen. De Nederlandse Philippine debuteert met een single die zo van de hand van Musgraves zou kunnen zijn. “Gone” doet ons alvast verlangen naar zonnige lentedagen waarop we ongestoord naar buiten kunnen.

Warme zonnestralen op je rug tijdens zo’n mooie lentedag krijgen een muzikale vertaling in het intro van “Gone”. Daarna ontplooit het nummer zich rustig om helemaal open te bloeien in het refrein. ‘I’ll be free from my broken heart. When the city sleeps, I’ll be gone’, klinkt het in het uiterst catchy refrein. “Gone” gaat over het loslaten van de dingen die je niet meer gelukkig maken en de mensen die geen meerwaarde toevoegen aan je leven. Het geheel klinkt, zoals het hoort in een goed countrynummer, ondanks de beladenheid van het nummer, toch fris en luchtig. Met debuutsingle “Gone” weet Philippine ons alvast te overtuigen van haar kunnen, benieuwd wat de toekomst brengt voor de Nederlandse countryzangeres.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

3 april 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief