Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Girl Wilde – “Big Fuckup Energy”

Girl Wilde maakt muziek die het best van al als ‘bubblegum grunge’ beschreven kan worden. De opkomende zangeres komt uit – hoe kan het ook anders – Los Angeles, waar ze momenteel van studio tot studio trekt om muziek te maken. Haar debuut ep Probably Crying heeft iets weg van Paramore en ook de nieuwe single is catchy grunge-pop.

De nieuwe single van Girl Wilde “Big Fuckup Energy” heeft een hoog badass-gehalte en je voelt tijdens de nog redelijk brave strofes al aankomen dat het refrein iets steviger in elkaar zou zitten. Veel weten we over Girl Wilde (nog) niet, maar we kunnen uit “Big Fuckup Energy” in ieder geval afleiden dat ze een stoere zangeres is met bakken persoonlijkheid. Catchy, stevig en poppy is zeker in België ook een zeer geliefde mix.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief