Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Asia – “Cold Sweat”

Wie af en toe een kijkje neemt bij onze ‘Ontdekkingen van “Den Beir”‘, heeft wellicht al heel wat straf talent kunnen ontdekken en vooral ook het opkomend Belgisch talent weet op te vallen. De 20-jarige Brusselse singer-songwriter Asia is zo’n jong talent dat je in de gaten moet houden, want haar eerste ep Chocked Up klinkt alvast veelbelovend.

“Cold Sweat” is opnieuw een zeer mooi, melodieus nummer geworden waar we uren naar kunnen luisteren. Het nummer vat volgens haar het melancholische moment net na de zomer samen, waar iedereen er voor zijn studies weer op uit trekt en de mooie herinneringen aan de zomer achterwege blijven. Ook op dit nummer laat ze haar breekbare stem, die lichtjes aan Nilüfer Yanya doet denken, het belangrijkste werk doen, maar wordt het geheel aangevuld door drums. Een zeer inspirerend nummer dat we zullen koesteren!


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief