Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mister Moon – “Disconnected”

© Michelle Geerardyn

Maak kennis met Mister Moon. De vijfkoppige Beverse band omschrijft zichzelf als ‘een funky band met muziek voor een middernachtrit op een verlaten snelweg’. Naast het Waasland proberen ze ook de rest van Vlaanderen te veroveren. Ze stonden eerder al in het voorprogramma van Milo Meskens, traden al op op verschillende plaatsen in België en haalden de preselecties van Humo’s Rock Rally 2020. Daar deed de band volgens de jury ‘heel even aan Nile Rodgers denken’.

Hun nieuwste nummer “Disconnected” is de eerste single van hun nieuwe EP Cruise Controlling. Met een stel gitaren en opzwepende drums bezorgt Mister Moon een swingend dansnummer. Hoewel het nummer niet altijd even sterk naar voor komt en het nog wat samenhang mist, blijft het catchy refrein wel nazinderen. Het is een song die ons in tijden van quarantaine aan het dansen zet en dat is ook het doel van Mister Moon, dansbare muziek maken. De band had graag een bijhorende videoclip geleverd maar door het coronavirus viel dat plan in het water. Ze deden hun best om op een creatieve manier een alternatief aan te bieden.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.