Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Masego – “King’s Rant”

© CPU – Bert Savels

In tijden van Coronacrisis en annulering van concerten zijn we altijd extra blij als onze favoriete artiesten een nieuw nummer uitbrengen, en dit is zeker niet anders bij Masego. De Jamaicaanse Amerikaan maakt een mix tussen trap, house, hiphop en jazz, maar dan op een heel dansbare manier dat hij vaak nog ondersteunt met zijn eigen saxofoonspel. Na zijn debuutalbum Lady Lady in 2018 en een handvol samenwerkingen met onder andere Kaytranada, Smino en Please Wait (Matt McWaters & Ta-ku) in 2019 was het vandaag tijd voor zijn eerste nummer van 2020.

“King’s Rant” kwam er nadat hij enkele dagen geleden een gouden plaat kreeg voor “Tadow“, zijn hit met FKJ. Beginnen doet het nummer dan ook met de lyrics ‘Got a hundred million people screamin’ “Tadow”‘, wat slaat op de meer dan 180 miljoen views op YouTube alleen al. Wat later haalt hij ook aan dat hij het nummer van J.Cole en Will Smith in zijn gsm heeft en hij dus niet zo slept on is als sommigen beweren. Op “King’s Rant” ruilt Masego zijn saxofoon in voor een hoorn, maar desondanks blijft het nummer in zijn gekende trap/house/jazz stijl.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

17 maart 2020

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief