Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dimension – “Love To Give”

De Britse drum ‘n bass-producer Dimension is al jaren een vaste waarde in de scene. Sinds 2012 dropt de Londense Robert Etheridge bangers van formaat. Zo werkte hij in het recente verleden nog samen met zijn Britse collega-producer en dj Sub Focus voor de single “Desire”. Deze zit momenteel aan meer dan 27 miljoen streams op Spotify en is niet meer weg te denken op een geslaagd drum ‘n bass-feestje. Vorig jaar stond hij op Rampage in Het Sportpaleis, een van de grootste dubstep en drum ‘n bass-feesten ter wereld. Op een album is het nog wachten, maar met een nieuwe single kunnen we ook al wel wat. “Love To Give” is een samenwerking met Culture Shock en zanger Billy Locket.

“Love To Give” is een combinatie van melodische drum ‘n bass langs de ene kant, en ‘rugzakje op en gaan’ langs de andere kant. De melodie klinkt heel uplifting, zeker in combinatie met de zang van Billy. Qua sound voelt het vrij vergelijkbaar aan als “Desire”, maar dan nog een beetje vrolijker. Met “Love To Give” voegt hij weer een nummer toe aan het lijstje dat zowel in de club als op de radio zijn ding kan doen. Let’s get that weekend started.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alex Porat - "dimension"

Alex Porat wil – als we haar Spotify bio mogen geloven – gewoon gelukkig zijn en muziek heeft daar een grote bijdrage…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (30 november – 6 december)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (15 juni - 21 juni)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.