Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Valentina – “You Know Where My Happiness Went”

© Margot Bowman

Het is altijd de moeite om eens op zoek te gaan naar nieuwe muziek op Spotify, want ook vandaag hebben we weer een parel gevonden. Valentina is een Brits-Italiaanse artieste, die in 2012 samenwerkte met Joe Goddard en de vocals verzorgde voor “Gabriel“. Sinds 2013 was het echter stil rond de in Londen wonende zangeres, maar nu is ze terug met haar eerste solosingle in zeven jaar tijd en timmert ze verder aan haar carrière.

De elektronische beats uit “Gabriel” zijn nergens te bespeuren op “You Know Where My Happiness Went”, want deze keer klinkt het allemaal iets minimalistischer en serener. Het nummer schreef ze nadat haar vijf jaar durende relatie op de klippen liep en ze bij vrienden op de sofa sliep. De vocals heeft ze in één keer opgenomen en dat geheel zonder micro of dergelijke; het is net die ruwheid van de computer-opname die het zo interessant maakt. “You Know Where My Happiness Went” is even dromerig als Agnes Obel en lijkt Valentina’s horizon weer te verbreden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief