Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Cactusfestival met White Lies, The Tallest Man On Earth en meer

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het Brugse Cactusfestival bevestigt vier nieuwe namen. Internationaal talent krijgen we in de vorm van de Britse band White Lies, en de landgenoten van Hot Chip. Maar ook het project van de Zweedse singer songwriter Kristian Matsson a.k.a. The Tallest Man On Earth zal deze zomer neerstrijken in het Minnewaterpark. Verder is er ook nog plek op de line-up voor opnieuw een grote Belgische naam: Compact Disk Dummies. België boven op een tot nu toe lekker gevarieerde affiche. Cactusfestival kondigde onder andere al Balthazar, Black Box Revelation, Het Zesde Metaal, Zwangere Guy en de Nederlandse zangeres Eefje de Visser aan. Het festival vindt plaats op 10, 11 en 12 juli. Tickets zijn beschikbaar op www.cactusfestival.be

27 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief