Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single THICK – “Mansplain”

Een goede band die sinds 2018 op Epitaph zit en die nog niet bij ons gepasseerd is, we kunnen het enkel maar schandalig noemen. THICK is een trio uit Brooklyn en brengt ons female punk, en dat mag je nogal letterlijk noemen.

“Mansplain” is een anthem tegen het overgrote testosterongehalte in de muziekindustrie. De intro is doorspekt met vooroordelen ten opzichte van vrouwen in de muziekwereld en legt pijnlijk bloot dat deze oordelen nog steeds niet uit de wereld zijn. Het volledige nummer gaat over dit cliché en van die kritische drive worden wij alleen maar vrolijk. Dat neemt niet weg dat de muziek op de tweede plaats komt, want dit is gewoon op en top leuke (pop)punk(rock) die zich makkelijk laat horen.

Punk met poprock zoals het hoort, rechtdoor en met een goede boodschap. Daar is Epitaph altijd al een goede voedingsbodem voor geweest, alhoewel het aspect pop vroeger ondenkbaar was. Maar evolutiegewijs is dit een logische stap. Op 6 maart brengt THICK hun debuutalbum 5 years behind uit en dit was hun derde single.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Religion - "Emancipation of the Mind"

Het lijkt wel of de oude punkers van vandaag zich uit de naad werken, met Bad Religion op kop. Na in 2019…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Descendents - "That's The Breaks"

Eind oktober verrasten de punkveteranen van Descendents ons met een 7″ Suffrage  met daarop twee uitstekende nummers. De punkers zijn niet de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Good Charlotte – “Last December”

Begin jaren 2000 was Good Charlotte een vaste waarde binnen het poppunk genre. Met nummers als “Lifestyles of the Rich & Famous”,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.