Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single THICK – “Mansplain”

Een goede band die sinds 2018 op Epitaph zit en die nog niet bij ons gepasseerd is, we kunnen het enkel maar schandalig noemen. THICK is een trio uit Brooklyn en brengt ons female punk, en dat mag je nogal letterlijk noemen.

“Mansplain” is een anthem tegen het overgrote testosterongehalte in de muziekindustrie. De intro is doorspekt met vooroordelen ten opzichte van vrouwen in de muziekwereld en legt pijnlijk bloot dat deze oordelen nog steeds niet uit de wereld zijn. Het volledige nummer gaat over dit cliché en van die kritische drive worden wij alleen maar vrolijk. Dat neemt niet weg dat de muziek op de tweede plaats komt, want dit is gewoon op en top leuke (pop)punk(rock) die zich makkelijk laat horen.

Punk met poprock zoals het hoort, rechtdoor en met een goede boodschap. Daar is Epitaph altijd al een goede voedingsbodem voor geweest, alhoewel het aspect pop vroeger ondenkbaar was. Maar evolutiegewijs is dit een logische stap. Op 6 maart brengt THICK hun debuutalbum 5 years behind uit en dit was hun derde single.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single F.O.D. - "A Thousand Shots"

Met hun ontstaan in 2011 en “Carry On” in datzelfde jaar wist F.O.D. zich meteen sterk te positioneren. De melodische punkscene in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Hives – The Death of Randy Fitzsimmons (★★★★): De top van de Zweedse export

Soms maakt wachten op iets het alleen maar beter, al is het telkens met een bang hartje uitkijken naar wat komt. Een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Wrist - "Still Love" (feat. Softcult)

Het jonge Californische rockcollectief Teenage Wrist maakt zich op voor de release van hun derde album Still Love dat op 4 augustus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.