Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luka – “Lost Today/Found Tomorrow”

Snowstar Records heeft een nieuwe telg, en die bestaat onder de naam Luka! Die komen met een nieuwe single, genaamd “Lost Today/Found Tomorrow”. “Lost Today/Found Tomorrow” zal ook op debuutalbum First Steps of Letting Go staan, hetgeen later dit jaar uitkomt. Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Na de succesvolle release van de zelf uitgebrachte debuut ep Welcome, Generation Everything begin 2018, speelde ze meer dan tachtig shows in Europa.

In 2020 is het tijd voor nieuwe muziek. Ze schreef en nam nieuwe muziek op in de gerenommeerde Wisseloord Studio met producer Wannes Salomé (Klangstof) en studio-engineer Sam Jones (o.a. Luwten, Klangstof, Kim Janssen). “Lost Today/Found Tomorrow” is de eerste single van dit aankomende album, waarover Luka het volgende zegt: ‘Als je leert dingen los te laten, begint het met omarmen dat alles een einde heeft. Dit nummer gaat over het aanvaarden van dat moment, en al het andere los laten. What was lost today, will be found tomorrow’. Dat komt ook terug in het nummer, dat tevens een dikke knipoog naar Klangstof is. Met dit nummer schildert Luka een prachtig schilderij. Sluit je ogen en waan je op een bootje dat een rustig kabbelend riviertje afdrijft. “Lost Today/Found Tomorrow” is dromerig, spreekt tot de verbeelding en doet ons reikhalzend uitkijken naar de komst van het album. Stay tuned!

In april staat Luka in het voorprogramma van Faces on TV, waarbij ze twee shows speelt: 29 april in Vooruit, Gent en 30 april in Trix, Antwerpen

Facebook

21 februari 2020

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief