Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A. Swayze & The Ghosts – “Mess of Me”

Het jaar van A. Swayze & The Ghosts kende een vliegende start. De Australische band mocht in januari Frank Carter & The Rattlesnakes vervoegen op diens tour en binnen een kleine maand mogen ze hun uitstekende livereputatie alle eer aandoen in de VS. Onlangs tekende de band bij de Australische independent Sunset Pig Records, waarop ze ook hun te verschijnen debuutplaat zullen uitbrengen. Daarop zullen we nog even moeten wachten, maar met het snedige “Mess of Me” verzachten ze toch even het lange wachten.

Andrew Swayze en de zijne hebben de afgelopen maanden duidelijk aan hun nummers gewerkt en geschaafd met het fijne “Mess of Me” als resultaat. De garagerock is ondertussen iets minder zwaar geworden, maar de band is gelukkig niet hun snedigheid verloren. Vooral het refrein heeft een hoge intensiteit waardoor je toch al snel mee geraakt in het verhaal dat ze proberen te vertellen. De kleine breakdown kort voor het grote finale maakt “Mess of Me” heel dynamisch en zorgt ervoor dat het refrein nog een pak steviger binnenkomt. De garagerock van A. Swayze & The Ghosts weet anno 2020 nog steeds niet te vervelen!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Snakeheads - "Shit I Don't Have Time For" (feat. A. Swayze)

Het was op 15 maart dag op dag een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Pete Lusty, oprichter van Ivy…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

A. Swayze & the Ghosts - Paid Salvation (★★★★): Sloopkogel deluxe

Als je bang bent dat we weer een alinea gaan vol spuien met lof over Australische punk, vrees niet: alinea twee staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.