Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sports Team – “Here’s the Thing”

© CPU – Chris Stessens

Groot nieuws van Sports Team, want zij kondigden zojuist hun debuutplaat Deep Down Happy voor 3 april aan. De olijke bende uit London was vorig jaar aan een flinke opmars bezig en etaleerde zich tot één van de nieuwkomers van 2019. Hun humoristische en nonchalante aanpak werpt zijn vruchten af, want in de UK spelen ze uitverkochte shows aan de lopende band. Ook in ons land zien we ze graag langskomen, zoals recentelijk op Rock Werchter en Crammerock. De kans is groot dat Sports Team deze zomer ook terug op een van de vele Belgische festivals te zien zal zijn. Hun nieuwste “Here’s The Thing” is een nummer waarmee ze elke wei plat mee zullen spelen.

“Here’s The Thing” is een heerlijk, frivool en authentiek nummer van Sports Team waarop stilstaan geen optie is. Hun sound heeft het vijftal op een indrukwekkende manier verder kunnen ontwikkelen en dat resulteert in een heel aanstekelijk “Here’s The Thing”. Op het nummer grapt de groep rond frontzanger Alex Rice over politiek, maar zonder te overdrijven of het thema uit te melken. Ondanks de verder ontwikkelde sound en muzikale skills, horen we nog steeds die jeugdige aanstekelijkheid die Sports Team zo een leuke band maakt. Deep Down Happy is een debuutplaat om naar uit te kijken!

Facebook


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief