Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sabrina Carpenter – “Honeymoon Fades”

Sabrina Ann Lynn Carpenter is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze is bekend geworden als ‘Maya Hart’ in de Disney-sitcom ‘Girl Meets World’. Ze werd derde in een zangwedstrijd georganiseerd door Miley Cyrus: The Next Miley Cyrus Project. Carpenters debuut-ep Can’t Blame a Girl for Trying kwam uit in 2014 en in datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle met dezelfde naam uit. Ze wordt beschreven als een tienerpopzangeres die verschillende genres aandurft. Ze laat zich leiden door pop, folkpop en country, zoals te horen op “Eyes Wide Open”, en waagt zich zelfs aan elektropop en house. Singular: Act I en Singular: Act II tonen haar volwassenere aanpak qua genres: dancepop, trap, hiphop en r&b. Ze laat zich vooral inspireren door Christina Aguilera, Rihanna en Adele. Vroegere muzikale invloeden kwamen vooral van Whitney Houston en Etta James.

Haar nieuwste single “Honeymoon Fades” is een liefdesbrief aan haar fans. Het is een welgemeende dankjewel aan alle mensen die haar zijn blijven volgen en haar trouw zijn gebleven gedurende haar reis. Ze verraste haar fans met deze nieuwe song ter ere van Valentijnsdag. Ze wil hiermee duidelijk maken waar het echt om gaat in een relatie op lange termijn met een geliefde. Hoewel de titel misschien een emo-bop suggereert, is het nummer dat allesbehalve. In plaats daarvan droomt Sabrina van een relatie die nooit haar vonk verliest. Ze legt haar wensen uit in het dromerige refrein en hoopt te kunnen blijven liefhebben door de pijn na het vervagen van de huwelijksreis. Een heel mooie song die velen onder ons zal kunnen bekoren. Mooie verrassing.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (17 mei - 23 mei)

Een nieuwe week, dat betekent een nieuw overzicht vol muzieknieuwtjes! Eindelijk kon het Eurovisiesongfestival van start, en wat een spannende editie was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Carpenter - "Skin"

Het zat er aan te komen: na het succes van Olivia Rodrigo’s monsterhit “drivers license” en Joshua Bassetts matige intermezzo “Lie Lie…
AlbumsRecensies

Miley Cyrus - Plastic Hearts (★★★★½): Gebroken hart in vuur en vlam

Van Hannah Montana tot naakt op een sloopbal zitten: het verschil kan haast niet groter. Het ene moment was Miley Cyrus een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.