banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sabrina Carpenter – “Honeymoon Fades”

Sabrina Ann Lynn Carpenter is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze is bekend geworden als ‘Maya Hart’ in de Disney-sitcom ‘Girl Meets World’. Ze werd derde in een zangwedstrijd georganiseerd door Miley Cyrus: The Next Miley Cyrus Project. Carpenters debuut-ep Can’t Blame a Girl for Trying kwam uit in 2014 en in datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle met dezelfde naam uit. Ze wordt beschreven als een tienerpopzangeres die verschillende genres aandurft. Ze laat zich leiden door pop, folkpop en country, zoals te horen op “Eyes Wide Open”, en waagt zich zelfs aan elektropop en house. Singular: Act I en Singular: Act II tonen haar volwassenere aanpak qua genres: dancepop, trap, hiphop en r&b. Ze laat zich vooral inspireren door Christina Aguilera, Rihanna en Adele. Vroegere muzikale invloeden kwamen vooral van Whitney Houston en Etta James.

Haar nieuwste single “Honeymoon Fades” is een liefdesbrief aan haar fans. Het is een welgemeende dankjewel aan alle mensen die haar zijn blijven volgen en haar trouw zijn gebleven gedurende haar reis. Ze verraste haar fans met deze nieuwe song ter ere van Valentijnsdag. Ze wil hiermee duidelijk maken waar het echt om gaat in een relatie op lange termijn met een geliefde. Hoewel de titel misschien een emo-bop suggereert, is het nummer dat allesbehalve. In plaats daarvan droomt Sabrina van een relatie die nooit haar vonk verliest. Ze legt haar wensen uit in het dromerige refrein en hoopt te kunnen blijven liefhebben door de pijn na het vervagen van de huwelijksreis. Een heel mooie song die velen onder ons zal kunnen bekoren. Mooie verrassing.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Adele - 30 (★★★½): Witte trouwjurk met roet op

Het is 4 maart 2008 en een hoopje mensen verzamelt zich in de AB Club voor een optreden van een Britse zangeres…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adele - “Easy On Me”

Al sinds 2015 zit de hele wereld met ingehouden adem te wachten op nieuwe muziek van Adele, maar wanneer en of die…
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.