Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single VC Pines – “Bluebirds”

Jack Mercer begon als muzikant in een bluescoverband, maar brengt ondertussen onder de naam VC Pines lo-fi soul uit. De artiest uit Londen mocht in zijn jonge carrière al een sessie opnemen in de legendarische Maida Valestudio’s en speelde al op The Great Escape in Brighton. Na een goede eerste ep in de eerste helft van 2019 volgden er in het najaar nog een aantal fijne singles. De tweede ep is ondertussen ook al klaar en zou binnenkort uitgebracht moeten worden. Hieruit is “Bluebirds” een van de eerste smaakmakers.

VC Pines heeft een enorm rustgevende soulvolle stem die op “Bluebirds” heel mooi tot zijn recht komt. De lo-fi gitaar maakt het nummer lekker dromerig. Je merkt ook dat VC Pines met heel veel fingerspitzengefühl te werk is gegaan bij het opnemen van het nummer; alle puntjes staan op de i. De trompetten geven “Bluebirds” nog net dat tikkeltje meer bij het refrein, dat sowieso al heel catchy was. Knap werk van VC Pines, dat ons positief stemt voor wat er nog van hem zal komen.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

14 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief