Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LÉON – “In A Stranger’s Arms”

Anno 2020 lijkt ‘made in Scandinavia’ wel een soort kwaliteitslabel te worden. Op deze veel te zonnige vrijdag voor de tijd van het jaar krijgen we van de Zweedse LÉON de eerste nieuwe single na het verschijnen van haar debuutplaat in 2019. De rode draad wordt behouden op “In A Stranger’s Arms”, waarbij catchy melancholie hoogtij viert.

Hoewel de gitaarlijntjes de warmte van de vroege lentezon perfect vertalen, is het nummer thematisch gezien een stuk minder rooskleurig. LÉON zingt over alle dingen die je doet om over een gebroken hart te komen. Mocht je nog ideeën nodig hebben: geld uitgeven aan dingen die je niet nodig hebt, een nieuw kapsel of opnieuw beginnen roken. Het zijn slechts een paar suggesties die in het nummer aangehaald worden. Op dit punt zou je denken dat de Zweedse vervalt in clichés, maar met ‘Then you’ll risk it all to feel it all like the first time / In a stranger’s arms’ gooit ze het roer om. Uiteindelijk heelt een gebroken hart nog steeds het best in de armen van een nieuwe liefde.

Voorlopig staan er geen Belgische data gepland, maar wat ons betreft is de Zweedse deze zomer meer dan welkom op onze festivals.

Facebook / Instagram / Website

7 februari 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief