FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Mastodon, 3 Doors Down, Rival Sons en 13 anderen naar Graspop

©️ CPU – Bert Savels

De line-up van Graspop wordt vandaag weer een tikkeltje interessanter met zestien namen uit een heel breed spectrum. Komen er vandaag bij: 3 Doors Down, bekend van de wereldhit “Kryptonite”; Mastodon, de stoner/thrashmetalband die altijd garant staat voor een knaloptreden; Rival Sons, de bluesrockers die met enkele hardrockinvloeden ook een metalpubliek weten te boeien en Skillet die christelijk geïnspireerde metal aan de man brengt. Verder ook wat Belgen op de affiche met STAKE, Fleddy Melculy en het Belgisch-Nederlandse Sloper. Zijn ook nog van de partij: Amaranthe, John Garcia & The Band Of Gold, de nineties grungerockers van L7, Majestica, Periphery, Suicide Silence, Thy Art is Murder, Tiamat en Wage War die we onlangs nog in Trix aan het werk zagen.

Er is ook minder nieuws uit het kamp van Mayhem: deze moeten helaas afzeggen. De ticketverkoop voor het festival loopt nog steeds geweldig met Combi Plus tickets die al uitverkocht zijn. Ook dagtickets voor zondag 21 juni zijn al weg, alle andere tickets zijn nog steeds beschikbaar. Wil je niets missen van Graspop dit jaar, dan moet je best niet te lang meer twijfelen. Op de line-up vind je onder meer Iron Maiden, Faith No More en Aerosmith. Info en tickets via de site van Graspop.

2932 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop Metal Meeting 2021 uitgesteld naar 2022

Het is de week waarin de festivals voor deze zomer vallen als vliegen. Enkele dagen geleden kregen we al het negatieve nieuws…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Aerosmith stelt tour nog een jaartje uit en komt pas in 2022 terug naar Graspop

Op 6 december 2019 werd Aerosmith met toeters en bellen aangekondigd voor Graspop 2020. Dat feestje ging uiteindelijk niet door, maar geen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Megadeth, A Day to Remember, Bullet for My Valentine en negen andere namen voor Graspop 2021

We worden om de oren geslagen met slecht nieuws voor de cultuursector, maar met ons laatste sprankeltje hoop duimen we voor een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.