FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Mastodon, 3 Doors Down, Rival Sons en 13 anderen naar Graspop

©️ CPU – Bert Savels

De line-up van Graspop wordt vandaag weer een tikkeltje interessanter met zestien namen uit een heel breed spectrum. Komen er vandaag bij: 3 Doors Down, bekend van de wereldhit “Kryptonite”; Mastodon, de stoner/thrashmetalband die altijd garant staat voor een knaloptreden; Rival Sons, de bluesrockers die met enkele hardrockinvloeden ook een metalpubliek weten te boeien en Skillet die christelijk geïnspireerde metal aan de man brengt. Verder ook wat Belgen op de affiche met STAKE, Fleddy Melculy en het Belgisch-Nederlandse Sloper. Zijn ook nog van de partij: Amaranthe, John Garcia & The Band Of Gold, de nineties grungerockers van L7, Majestica, Periphery, Suicide Silence, Thy Art is Murder, Tiamat en Wage War die we onlangs nog in Trix aan het werk zagen.

Er is ook minder nieuws uit het kamp van Mayhem: deze moeten helaas afzeggen. De ticketverkoop voor het festival loopt nog steeds geweldig met Combi Plus tickets die al uitverkocht zijn. Ook dagtickets voor zondag 21 juni zijn al weg, alle andere tickets zijn nog steeds beschikbaar. Wil je niets missen van Graspop dit jaar, dan moet je best niet te lang meer twijfelen. Op de line-up vind je onder meer Iron Maiden, Faith No More en Aerosmith. Info en tickets via de site van Graspop.

3392 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FeaturesFestivalnieuws

Voorbeschouwing Graspop Metal Meeting 2022: Van oude krakers naar jonge smakers

Na Core en Unwind Festival maakt België zich klaar voor een fantastische festivalzomer. Voor het stevigere werk zakken we deze week voor…
Festivalnieuws

Within Temptation op Graspop Metal Meeting 2022 nadat Faith No More tour cancelt

Slecht festivalnieuws vandaag voor fans van Faith No More, want zij zullen nog een tijdje moeten wachten om hun favoriete band aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zeal & Ardor - "Golden Liar"

Het Zwitsers-Amerikaanse Zeal & Ardor is het ultieme bewijs dat metalmuziek, vijftig jaar na haar bestaan, innoverend kan blijven. De groep rond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.