Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Snuts – “Fatboy Slim”

© Bart Heemskerk

Toen we The Snuts enkele weken geleden aan het werk zagen op Eurosonic in Groningen, wisten we dat het niet lang moest en kon duren vooraleer de band zijn grote doorbraak zou kennen. Nu komen ze met het heerlijke “Fatboy Slim”, waarbij ze nog maar eens hun talent voor het schrijven van catchy indierocksongs in de kijker zetten. Het nummer is natuurlijk een verwijzing naar de dj, maar dat is meteen ook de enige link met de elektronische muziek van de man.

“Fatboy Slim” begint nog tamelijk braaf, maar wie doorzet, komt terecht in een geheel van enthousiasme en plezier. Het refrein is namelijk zo zomers en verfrissend dat het je omarmt als een zachte knuffelbeer. Je voelt je meteen op een zonnig strand in het rond dansen met de koptelefoon op. Good vibes only, zoveel is duidelijk en het duurt dan ook niet lang vooraleer de song blijft hangen. Een heel aanstekelijk en catchy nummer dat hun carrière alleen maar meer zal boosten.

27 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief