Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jarryd James – “Problems”

Het tweede album is voor veel artiesten het moeilijkste en ook voor Jarryd James liep het uiteindelijk minder vlot dan gedacht. In 2015 scoorde hij in zijn thuisland een groot succes met zijn debuut Thirty One en ook in Europa en de VS leek hij op de goede weg te zijn. Hij werd gesteund door heel wat bekende muzikanten waaronder Julia Stone en Broods, waarmee hij ook nummers maakte en uitbracht. Vanaf 2017 werd het weer stil rond de Australiër en trok hij zich terug om aan zijn tweede album te werken. Sinds 2019 begon Jarryd James weer mondjesmaat met het lossen van nieuw materiaal en sinds vandaag is er nu ook de hit in wording “Problems”.

De muziek van Jarryd James klinkt minder gladjes en gestroomlijnd en dat juichen we enorm toe. Een niet alledaags drumpatroon is daar een reden voor, maar ook de sound is wat ruwer gehouden wat resulteert in een fris nummer. Het laagje autotune over de stem van Jarryd James past goed bij de vibe van “Problems” en geeft het wat meer gelaagdheid. Het refrein is weer zeer gevoelvol gebracht en hoor je ook duidelijk wat hij in zijn mars heeft. Laten we hopen dat een nieuw album niet meer lang op zich laat wachten!

Facebook

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

24 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief