Nieuwe single Four Tet – “Baby”
Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Four Tet – “Baby”

Londenaar Kieran Hebden vuurt met “Baby” zijn eerste release van 2020 ons af. Dit is naast “Teenage Birdsong”, “Only Human” en “Dreamer” al zijn vierde voorproevertje van zijn langverwachte tiende langspeler. Nog geen twee dagen geleden kondigde hij de komst van zijn nieuwe album Sixteen Oceans aan, voor maart dit jaar.

Op het nummer zijn versnipperde en verhakte vocals van Britse popster Ellie Goulding te horen. Deze worden voorzien van een kabbelende beat, waarna het nummer vervalt in een ambient stilte, geheel voorzien van fluitende vogeltjes. Goulding’s vocals doen de stilte verdwijnen en het nummer kan nog een kleine anderhalve minuut, zij het iets harder, voortkabbelen.

Voor een Belgische passage is het nog even wachten. Misschien worden er in de komende weken, naar aanleiding van zijn nieuwe album, meer tourdata vrijgegeven. Voorlopig speelt hij op 5 juni in Londen en de dag erna in Parijs.

 

24 januari 2020

About Author

Tibo De Leenheer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief