Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rina Sawayama – “Comme des garçons (Like the Boys)”

De Brits-Japanse zangeres Rina Sawayama is een van de popsterren die je dit jaar in het oog moet houden als je fan bent van acts als Charli XCX, Uffie of Grimes. Nadat ze zich de afgelopen jaren grondig voorbereidde op iets groters, komt in april eindelijk haar eerste album Sawayama uit. Daarop gaat ze net zoals haar eerder vermelde collega’s de grenzen van de muzikale genres opzoeken.

Nu de modellen weer een drukker leven leiden dankzij alle fashion weeks, brengt Rina Sawayama met “Comme Des Garçons (Like The Boys)” een echt fashionshow anthem uit. De edge spat er vanaf en geeft het alternatieve dancepopnummer nog een extra vleugje extra’s. Rina klinkt zelfzeker en onaantastbaar in het catchy nummer, dus we houden ons maar beter vast voor het hele album.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief