Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy – “circle the drain”

© Hanifah Mohammad

Ondanks dat ze nog maar 22 is, brengt Soccer Mommy binnenkort al haar tweede album uit. Het album Color Theory verschijnt op 28 februari, waarna Sophie Allison op een uitgebreide tour door Amerika en Europa trekt. Het album wordt opgedeeld in drie secties: blauw (representeert het droevige en depressieve), geel (staat symbool voor fysieke en emotionele pijn) en grijs (bespreekt de thema’s duisterheid en verlies). Het lijkt er dus op dat ze zich opnieuw kwetsbaar op zal stellen op het album en dat horen we ook op de nieuwe single.

Sophie Allison heeft haar gitaar weer boven gehaald op “circle the drain” en laat horen waarom ze in 2018 haar grote doorbraak mocht vieren met haar derde langspeler Clean. We krijgen een subliem in elkaar gestoken track waar de muzikaliteit van af spat en Allison een echte sfeer weet te zetten. Triest worden we van het nummer dus allesbehalve.

Soccer Mommy speelt op 13 juni in de Botanique. Tickets zijn al in verkoop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief