Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elliot Moss – “Bodyintoshapes”

Het moeilijke tweede album, het is een fenomeen waar Elliot Moss over kan spreken. De New Yorkse producer, zanger en songwriter bracht in 2015 zijn eerste lp Highspeeds uit, maar op een tweede album was het een tijdje wachten. In de tussentijd loste hij in 2017 de sterke ep Boomerang, maar daarna werd het even rustig rond Moss.

“Bodyintoshapes” onderlijnt de strakke productionele talenten van Moss, die nog iets meer durft te experimenteren dan vroeger. “Bodyintoshapes” is een nieuwe, herwerkte versie van het eerder uitgebrachte “July 4” en klinkt nog iets spannender dan voordien. De underground elektro met de James Blake-achtige stemvervorming zijn ook hier weer een match made in heaven.

A Change In Diet, het tweede album van Elliot Moss, komt deze vrijdag uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Elliot Moss - A Change in Diet (★★★★): Delicatesse voor het oor

Het tweede album is voor veel muzikanten meestal het moeilijkste, zo ook bij Elliot Moss. De New Yorkse producer en zanger is…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 6 - 12 maart 2017

Een nieuwe week een nieuwe lijst met filmpjes. Deze week krijg je skaters, skeelers, skiërs, sneeuw, dansers en angstaanjagende beelden te zien….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 25 april - 1 mei 2016

Ook op een vrije dag maken wij tijd voor onze favoriete bezigheid van de week: videoclips checken. Deze week viel op dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.