Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Elliot Moss – “Bodyintoshapes”

Het moeilijke tweede album, het is een fenomeen waar Elliot Moss over kan spreken. De New Yorkse producer, zanger en songwriter bracht in 2015 zijn eerste lp Highspeeds uit, maar op een tweede album was het een tijdje wachten. In de tussentijd loste hij in 2017 de sterke ep Boomerang, maar daarna werd het even rustig rond Moss.

“Bodyintoshapes” onderlijnt de strakke productionele talenten van Moss, die nog iets meer durft te experimenteren dan vroeger. “Bodyintoshapes” is een nieuwe, herwerkte versie van het eerder uitgebrachte “July 4” en klinkt nog iets spannender dan voordien. De underground elektro met de James Blake-achtige stemvervorming zijn ook hier weer een match made in heaven.

A Change In Diet, het tweede album van Elliot Moss, komt deze vrijdag uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief