Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Easy Life – “Dead Celebrities”

Het is een dolle week voor Easy Life, het vijftal uit Leicester. Vandaag werd bekend dat ze op de tweede plaats zijn geëindigd in de BBC Sound of 2020 lijst en dan verschijnt vrijdag ook nog eens hun nieuwe mixtape Junk Food. Het afgelopen jaar heeft Easy Life hun fanbase aanzienlijk kunnen vergroten en blijven de streams dan ook fors groeien. Volgende maand vertrekt de band tevens op tour in de VS, om dan in maart en april ook nog wat shows in Europa te spelen in het kader van de release van Junk Food. Hun nieuwe single “Dead Celebrities” mochten ze komen voorstellen bij Annie Mac.

Easy Life blijft zichzelf en zijn succesrecept trouw op “Dead Celebrities” en dat is maar goed ook. Alweer horen we een smooth nummer van het vijftal, dat bijzonder goed in gehoor ligt en ons meteen zen krijgt. Ook leuk hoe ze de ouderwetse samples op een ludieke manier in hun nummer weten te steken. De gitaar op de achtergrond had misschien wat feller mogen doorkomen, maar in zijn geheel is “Dead Celebrities” ijzersterk geproducet. Easy Life toont met het nummer waarom dat ze meer dan verdiend zo hoog eindigden in de lijst dit jaar!

Op 4 april staat Easy Life in de Botanique. Tickets kan je reeds kopen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief