Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Graspop vult line-up verder aan met Devin Townsend, The Hu, Phil Campbell en 11 anderen

© CPU – Nathan Dobbelaere

De line-up van de 25ste editie van het metalfestival Graspop begint meer en meer vorm te krijgen. Nadat we met Iron Maiden (donderdag), Faith No More (vrijdag), Judas Priest (zaterdag) en Aerosmith (zondag) al de headliners wisten, samen met een eerder pakketje van 74 namen, volgen er vandaag nog veertien. De opvallendste namen daarbij zijn all-rounder Devin Townsend, de Mongolische krijgers van The Hu en natuurlijk ex-gitarist van Motörhead Phil Campbell met zijn Bastard Sons. Die laatste plant alvast een tour onder de naam ‘Phil Campbell And The Bastard Sons plays Motörhead’, stevig! Verder toegevoegd zijn Black Veil Brides, Blues Pills, British Lion, (met Iron Maiden-opperhoofd Steve Harris), Cemetery Sun, Crystal Lake, Death To All, Fire From The Gods, Michael Schenker’s Temple Of Rock, Northlane, Tempt en The Dead Daisies. Heel wat moois alweer, waarmee de line-up van Graspop alleen maar voller wordt.

Ondanks dat er al heel wat te smaken valt op Graspop, volgt er binnenkort nog heel wat meer. Tickets voor het festival zijn al te koop via deze link.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen cursief):

Donderdag 18 juni: Airbourne – Alter Bridge – Creeper – Death To All – Deez Nuts – Exciter – Iron Maiden – Mercyful Fate – Mispyrming – My Dying Bride – P.O.D. – Phil Campbell and the Bastard Sons play Motörhead – Silverstein – Slapshot – Vltimas

Vrijdag 19 juni: Airboune – Babymetal – Battle Beast – British Lion – Chelsea Grin – Cemetery SunCrystal Lake – Dool – Enter Shikari – Faith No More – Fields of the Napalm – Gaahls Wyrd – Heathen – Heaven Shall Burn – High On Fire – The Hu – Killing Joke – MOD – Northlane – Our Survival – Paradise Lose – Powerwolf – Steel Panther – Tempt – Wednesday 13

Zaterdag 20 juni: Alcest – Anathema – August Burns Red – Blues Pills – Boston Manor – Disillusion – Devin Townsend – Down – Dream State – Dying Fetus – Foreigner – Good Riddance – In Extremo – Judas Priest – Korn – Lagwagon – Michael Schenker’s Temple Of Rock – Motionless In White – Of Mice & Men – Opeth – Powerflo – Sacred Reich – Shvpes – Soen – Tribulation

Zondag 21 juni: Aerosmith – Amorphis – Anti-Flag – Black Veil Brides – Body Count feat. Ice T – Bury Tomorrow – Deep Purple – The Dead Daisies – Deftones – Dog Eat Dog – Dimmu Borger – Disturbed – Fire From The Gods – Fu Manchu – Kadavar – Killswitch Engage – Mayhem – Me And That Men – Naglfar – Sepultura – The Great Old Ones – The Offspring – The Vintage Caravan – Thunder – Wayward Sons

11 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief