Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA ft. Kali Uchis – “10%”

 

De Canadese producer KAYTRANADA kondigde zonet de komst van zijn derde album aan. Op vrijdag 13 december zal hij BUBBA op ons afvuren. Daarop zullen enkele grote artiesten uit de r&b-, soul- en hippopwereld te horen zijn, zoals Pharell Williams, Mick Jenkins, Tinashe, Estelle, Charlotte Day Wilson, GoldLink en SiR.  Een aankondiging mist natuurlijk zijn doel als er geen klein voorproefje wordt aan toegevoegd. Ook KAYTRANADA deelt duidelijk deze mening, want hij loste zonet “10%”, een nummer in samenwerking met de succesvolle Latino-Amerikaanse artieste Kali Uchis.

“10%” bezit alle ingrediënten die nodig zijn voor een typisch nummer van KAYTRANADA. We horen een dansbare productie met sensuele beats en een aanstekelijk refrein. Opnieuw lijkt de Canadees een heerlijke symbiose te creëren tussen zijn eigen stijl en die van gastartieste Kali Uchis. Verrassend is het nummer niet, want KAYTRANADA surft voort op de succesvolle golf van zijn vorige album 99,9%. Dit neemt natuurlijk niet weg dat we bijzonder benieuwd zijn naar BUBBA. 

Facebook / Instagram.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 december 2019

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief