Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kakkmaddafakka – “Baby”

Kakkmaddafakka is terug van eigenlijk nooit weggeweest. De zeskoppige band uit Noorwegen bracht dit voorjaar al een nieuw album uit, Diplomacy. De energieke Noren staan bekend voor hun vrolijke en zomerse indie rockmuziek, maar een winterslaap is duidelijk niet voor hen voorbestemd. Ook tijdens de koude wintermaanden blijven ze ons verwarmen met een heerlijk nieuw nummer “Baby”. 

Diplomacy was een mix van hun kenmerkende, levendige sound en langs de andere kant ook meer intieme nummers. Voor hun nieuwe single laten ze hun rustige kant opnieuw achterwege. “Baby” is vrolijk, catchy, energiek. Een feel-good song die je gemoedstoestand meteen tien keer beter maakt. Vanaf de eerste seconde voelt het vertrouwd aan en is de typische sound herkenbaar. De lyrics zijn eenvoudig en aanstekelijk, ze blijven meteen in je hoofd hangen. “Baby” doet snakken naar warme festivaldagen, naar zorgeloos dansen terwijl de zon langzaam ondergaat. Het maakt het lange wachten naar de beste tijd van het jaar iets eenvoudiger. 

Kakkmaddafakka komt op donderdag 16 april 2020 naar Trix in Antwerpen. Als tegen dan de eerste zomerzon ons land nog niet bereikt heeft, zal op z’n minst de Club van Trix die avond overgoten worden met warmte en positieve energie. Niet te missen dus. 

6 december 2019

About Author

Hanne Bral


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief