FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen hiphopfestival OUT THE FRAME 2020: Homeboy Sandman / Tristan / Miss Angel & meer

OUT THE FRAME 2020, de samenwerking tussen Kunstencentrum Vooruit en All Eyes On Hip Hop, is op zaterdag 21.03.2020 aan zijn derde editie toe. OUT THE FRAME is een hiphopfestival in Kunstencentrum Vooruit Gent dat vrolijk buiten de lijntjes kleurt en de hand reikt naar indie, electronica, spoken word en r&b. Een ontdekkingsfestival met avontuurlijke projecten van gevestigde waarden, de hiphopheadliners van morgen en een mengelmoes aan stijlen. Het festival lostte zopas de tien eerste namen en liet weten dat er binnenkort nog een pak meer bevestigd zal worden. Prijken dit jaar alvast op de affiche: Homeboy Sandman / Tristan / Miss Angel / MC Yallah & Debmaster / Roedel / KRANKk / Lunch Money Life / Laima / Sequoyah Murray / Pelada / more tbc. Het festival is ook meteen in verkoop gegaan met 100 very early bird tickets aan €15 per ticket. Wanneer deze uitverkocht zijn, gaan de early bird tickets in verkoop aan €18 per ticket.

Homeboy Sandman

‘lll beats, tight rhymes, fly samples and boundless charisma on the mic’, schreef AP News over de nieuwe langspeler van New Yorks underground hiphoptalent Homeboy Sandman. Voer voor wie OUT THE FRAME-oudgedienden Quelle Chris en Open Mike Eagle én legendes als Kool Herc en Rakim weet te smaken.

Tristan

Tristan is het alter ego van de 22-jarige vocaliste, songwriter en producer Isolde Van den Bulcke. De Morgen omschreef haar als ‘een snuifje Hiatus Kaiyote, een wolkje Kate Bush, een onsje Bat For Lashes, tussen kraut-, post- en jazzrock.’

Miss Angel

Antwerp youngsterMiss Angel startte acapella met een vette knipoog naar UK grime en old skool hiphop volledig zelf. Na samenwerkingen met Blu Samu, Martha Da’Ro, KRANKk en Zwangere Guy, veroverde Miss Angel afgelopen zomer solo de podia van Rock Werchter, Couleur Café, Fire Is Gold en Pukkelpop. En nu dat van OUT THE FRAME.

Meer info over de volledige line-up en tickets vind je via deze link.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk - "Moment Feed"

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview STIKSTOF: ‘Hoe groter de pogo, hoe beter voor het logo!’

Als een bom sloeg Overlast in. Het album, met een even mysterieuze als veelzeggende cover, leidde definitief een hoogconjunctuur van de Brusselse,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.