FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen hiphopfestival OUT THE FRAME 2020: Homeboy Sandman / Tristan / Miss Angel & meer

OUT THE FRAME 2020, de samenwerking tussen Kunstencentrum Vooruit en All Eyes On Hip Hop, is op zaterdag 21.03.2020 aan zijn derde editie toe. OUT THE FRAME is een hiphopfestival in Kunstencentrum Vooruit Gent dat vrolijk buiten de lijntjes kleurt en de hand reikt naar indie, electronica, spoken word en r&b. Een ontdekkingsfestival met avontuurlijke projecten van gevestigde waarden, de hiphopheadliners van morgen en een mengelmoes aan stijlen. Het festival lostte zopas de tien eerste namen en liet weten dat er binnenkort nog een pak meer bevestigd zal worden. Prijken dit jaar alvast op de affiche: Homeboy Sandman / Tristan / Miss Angel / MC Yallah & Debmaster / Roedel / KRANKk / Lunch Money Life / Laima / Sequoyah Murray / Pelada / more tbc. Het festival is ook meteen in verkoop gegaan met 100 very early bird tickets aan €15 per ticket. Wanneer deze uitverkocht zijn, gaan de early bird tickets in verkoop aan €18 per ticket.

Homeboy Sandman

‘lll beats, tight rhymes, fly samples and boundless charisma on the mic’, schreef AP News over de nieuwe langspeler van New Yorks underground hiphoptalent Homeboy Sandman. Voer voor wie OUT THE FRAME-oudgedienden Quelle Chris en Open Mike Eagle én legendes als Kool Herc en Rakim weet te smaken.

Tristan

Tristan is het alter ego van de 22-jarige vocaliste, songwriter en producer Isolde Van den Bulcke. De Morgen omschreef haar als ‘een snuifje Hiatus Kaiyote, een wolkje Kate Bush, een onsje Bat For Lashes, tussen kraut-, post- en jazzrock.’

Miss Angel

Antwerp youngsterMiss Angel startte acapella met een vette knipoog naar UK grime en old skool hiphop volledig zelf. Na samenwerkingen met Blu Samu, Martha Da’Ro, KRANKk en Zwangere Guy, veroverde Miss Angel afgelopen zomer solo de podia van Rock Werchter, Couleur Café, Fire Is Gold en Pukkelpop. En nu dat van OUT THE FRAME.

Meer info over de volledige line-up en tickets vind je via deze link.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Vince Staples - Vince Staples (★★★½): Moment van bezinning

Net 28 jaar is hij, en toch bewoont hij al een tijdje een van de interessantere hoeken van de hiphopwereld. Kwaliteit en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bas - "The Jackie" (feat. J. Cole & Lil Tjay)

De New Yorkse rapper Bas voegt met “The Jackie” een nieuwe single toe bij zijn repertoire. Dat doet hij met Lil Tjay,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Simz - "I Love You, I Hate You"

Als je nieuwe album 19 nummers zal tellen, dat kan je natuurlijk gul met singles strooien. Vandaar dus deze vierde single van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.