Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Floating Points tweede naam Dour 2020!

Het festivalseizoen is nog niet echt in zicht, maar de bevestigingen stromen toch al mooi onze richting uit. Ook volgend jaar wordt het dorpje Dour aan de Waalse grens weer overstroomd door tienduizenden festivalgangers en die mogen al langzaam aan beginnen aftellen. Vorige week maakte Dour nog de komst van headliner A$AP Rocky bekend, nadat hij dit jaar moest afzeggen. Vandaag voegt de organisatie daar alweer een fijne naam aan toe met Floating Points. Het alterego van de Brit Sam Sheppard bracht dit jaar zijn beste album tot nog toe uit met Crush en zal deze met veel plezier ook op zondag 19 juli in La Petite Maison dans la Prairie op Dour komen spelen.

Het Waalse festival bij uitstek zal volgend jaar van woensdag 15 juli tot zondag 19 juli doorgaan. De ticketverkoop start deze vrijdag om 10u. Voor meer info kan je terecht op de site van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Woensdag 15 juli 2020: /

Donderdag 16 juli 2020: /

Vrijdag 17 juli 2020: /

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky

Zondag 19 juli 2020: Floating Points

2 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief