Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sting komt alsnog naar Gent Jazz 2020!

©CPU – Joost Van Hoey

Dit jaar moest Sting noodgedwongen zijn optreden op Gent Jazz enkele uren voor aanvang van het optreden afzeggen, maar dat komt de legendarische muzikant volgend jaar goedmaken. Op dinsdag 14 juli staat hij in het kader van zijn My Songs-tour op de site van de Bijloke en brengt hij er zowel eigen nummers als klassiekers van The Police. Golden Circle tickets kosten 110 euro, terwijl je voor een gewoon ticket 90 euro kwijt bent. Lang twijfelen wordt niet aangeraden aangezien het optreden van dit jaar razendsnel uitverkocht was. De ticketverkoop start deze vrijdag 22 november om 10u. Wie voor het geannuleerde optreden van deze zomer een ticket gekocht had én geen of slechts een gedeeltelijke terugbetaling vroeg, ontvangt de komende dagen een mail voor een exclusieve voorverkoop. Sting is hiermee de eerste headliner die Gent Jazz bekend maakt voor hun komende editie. Op meer namen zullen we nog even moeten wachten. Meer info vind je op de website van Gent Jazz.

18 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief