Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Zelfbevestiging: Judas Priest viert 50 jarig jubileum op Graspop 2020!

© CPU – Sven Michiels

Metalheads mogen alweer in hun handen vrijven, want het festival lost voor de tweede dag op rij een nieuwe naam. Na de komst van Iron Maiden en de bekendmaking van een extra festivaldag, is er nu de zelfbevestiging van Judas Priest. De Britse heavymetal band viert dit jaar hun vijftig jarig bestaan en doen dat vanzelfsprekend met een uitgebreide tour. Judas Priest brengen hun best off set op zaterdag 20 juni naar Dessel. De groep rond frontman Rob Halford is dit jaar een van de kanshebbers om opgenomen te worden in de Rock and Roll Hall of Fame. Dit jaar speelde de band nog een show op de Lokerse Feesten en hun vorige Graspop show was in 2018. De kans is groot dat het festival vandaag nog met een resem namen komt.

Het grootste Belgische metalfestival viert volgend jaar hun vijfentwintigste editie van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni. Op meer namen zullen we niet al te lang moeten wachten. De ticketverkoop start vrijdag 15 november om 10u.

Meer info vind je op de website van Graspop.

8 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief