Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kita Menari – “Tonight”

Deze maand verschijnt Dreaming All The Time, de nieuwe ep van Kita Menari. De band ontleende zijn naam aan een bijna-doodervaring van zanger Micha, waarna hij een briefje kreeg met daarop ‘kita menari’, wat in het Maleisisch zoveel betekent als ‘we dansen’. Laat dat nu precies zijn wat we doen op “Tonight”, de nieuwste single van de band en laatste opwarmer voor de aankomende ep.

Ogen dicht, knikkende hoofdjes en heupen die langzaam maar zeker in beweging komen. Het lijkt wel de perfecte omschrijving van hoe je naar “Tonight” luistert. Toch suggereert de tekst iets anders: ‘The lights tell a story / But I can’t move, I’m frozen’. De inspiratie voor het nummer haalde zanger Micha uit de verdachte omstandigheden waarin een vriend overleed. Op een weegschaal balanceert het verhaal, aan de ene zijde een liefdevolle man en vader en aan de andere kant de impact van een verslaving. Of de nacht dan een metafoor is voor de duisternis van een verslaving laten we in het midden. Gelukkig kan je je ook gewoon laten meevoeren op de dromerige synthgeluiden en heerlijke gitaarpartijen.

Op 20 november verschijnt Dreaming All The Time en daar hoort natuurlijk een feestje van formaat bij in de Melkweg in Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief