Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Dean Lewis – “Used To Love”

Martin Garrix is een van de grootste dj’s ter wereld en Dean Lewis is een van de meest geliefde Australische singer-songwriters van het moment. In het leven zijn ze beste vrienden en zo zat een samenwerking er al lang aan te komen. Dean Lewis is zo in goed gezelschap, want Garrix werkte al met Dua Lipa, Khalid en Troye Sivan aan megahits. De Nederlander is dus nog steeds goed bezig en ook Lewis is nog steeds op een golf van succes aan het surfen.

“Used To Love” is exact het nummer dat je verwacht als je Martin Garrix en Dean Lewis voor je ziet. Geen verrassingen dus, maar dat hoeft ook niet per se. We krijgen dus een standaard liedje, dat blijft hangen en zijn plek in de hitlijsten op zijn gemak zal veroveren. Leuk is vooral ook dat het nummer goed bij de wintermaanden past, maar ook in de zomer goed tot zijn recht zou komen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief