Muzieknieuwtjes

Eerste editie De Kotferentie met o.a. Fenne Kuppens en Alex Agnew

Op 14 november wordt voor het eerst in de Gentse binnenstad het concept van De Kotferentie georganiseerd. Daar worden op verschillende Gentse koten personen uitgenodigd die over een bepaald topic, gerelateerd aan de muziekindustrie, komen praten. Zo kan je tussen volgende thema’s kiezen: Beginnende managers (Simon Lamont & Bert De Swert) / Belgische labels met Fake Records, Mayway Records & Consouling, Rockconcours met Fenne Kuppens van Whispering Sons & Arno De Ruyte van SONS, Podcasts met Alex Agnew en Rick De Bruyker, Internetradio’s met Radio Willy en Urgent.fm. Maar er is nog veel meer! En doordat het allemaal op zo’n intieme locaties plaatsvindt, zal je sowieso vragen kunnen stellen aan de personen die komen spreken. Intiem, over muziek en vooral razend interessant: De Kotferentie is duidelijk een event dat je niet wilt missen.

Praktisch kan je vanaf 4 november om 18u inschrijven voor de sessies naar keuze, per sessie betaal je slechts 3 euro. Wil je twee sessies meevolgen, dan kost het je maar 5 euro. Na alle kotferenties volgt nog een afterparty in BarBroos, waar niemand minder dan Willy Organ de pannen van het dak zal spelen. Daarna zal er nog een ganse nacht gedanst worden, waardoor het feest bijna nooit stopt.

Alle info over dit event vind je op de Facebook-pagina, Website en Instagram.

Facebookevent: De Kotferentie 2019 // GENT 

Afterparty: De Kotferentie // Willy Organ 

31 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief