Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Khalid – “Trigger”

Verassende combinatie in het poplandschap, want dj-trio Major Lazer loste vandaag een nieuw nummer met de Amerikaanse zanger Khalid. Die eersten hebben stilletjes aan geen introductie meer nodig en Khalid kennen we natuurlijk allemaal van de wereldhits “Location”, “Eastside” met zangeres Halsey, en “Lovely met Billie Eilish. Het nummer maakt deel uit van de soundtrack voor de nog te verschijnen videogame ‘Death Stranding’.

Hoewel het hier een actiespel betreft, mist deze single toch heel wat power. Toegegeven, de zeemzoete vocals van Khalid zijn aangenaam om luisteren, maar van Major Lazer zijn we toch wel wat meer pit gewend. Het resultaat is een zeer monotoon nummer zonder echte drop. Als achtergrondmuziek is dit perfect, maar verwacht niet om dit nummer snel op een feestje of fuif te horen, daarvoor schiet het tekort aan vuurwerk.

Ondertussen is Major Lazer nog altijd volop bezig met het maken van hun nieuwe en tevens laatste album. We kunnen maar hopen dat we deze kleine flop daar niet op terugvinden…

Website Major LazerInstagram Major Lazer

Website KhalidInstagram Khalid

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

24 oktober 2019

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief