Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez – “Lose You To Love Me”

De millennials zijn zo wat allemaal opgegroeid met de tieneridolen van Disney Channel. Naast bijvoorbeeld Miley Cyrus is Selena Gomez een van de populairste schermgezichten die de omroep van Disney naar voren bracht. Het is intussen al van 2016 geleden dat Gomez met een album kwam, maar daar heeft ze naar eigen zeggen werk van gemaakt. Meer weten we voorlopig niet, want over een mogelijke releasedatum of naam houdt ze de lippen stijf op elkaar.

In “Lose You To Love Me” verwerkt Gomez verschillende evenementen die sinds de release van Revival haar leven hebben beïnvloed. Uiteindelijk hebben ze haar geholpen zelfzekerder en sterker te worden, wat we ook in deze single horen. ‘We’d always go into it blindly / I needed to lose you to find me / This dance it was killin’ me softly’, zingt ze in het beklijvende refrein. Of het wel degelijk over haar breuk met Justin Bieber en diens verloving met Hayley Baldwin (ondertussen Bieber) gaat, kunnen we niet meteen zeggen, maar dat we fan zijn van het nummer wel.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1488 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
AlbumsRecensies

Selena Gomez - Revelación (★★): Mooi om te zien, saai om te horen

Het is 2010. Disneyster Selena Gomez brengt met haar band The Scene een Spaanse vertaling van haar hit “A Year Without Rain”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez & Rauw Alejandro - "Baila Conmigo"

Zet alvast 12 maart in je agenda, want dan verschijnt Selena Gomez’ Spaanstalige ep Revelación. Twee weken geleden kregen we daarvan met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.