Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single JARVIN – “Sundrops”

JARVIN is klaar om een versnelling hoger te schakelen. De band rond Jasper Boeur bracht eerder dit jaar al een debuutsingle uit met “Broken Gold” en liet daar niet veel later een live-ep op volgen. Nu is de groep klaar met een gloednieuw nummer “Sundrops”, dat we samen met de clip in première aan jou mogen voorstellen. Op donderdag 24 oktober stelt de band dit nummer ook live voor in Trefpunt samen met Larssen., allen daarheen!

Zelf omschrijft de band hun muziek als een mix van elektronisch getinte popsongs en snoeiharde psychedelica; op “Sundrops” is het toch vooral dat eerste dat overheerst. Er kruipt een zachte sfeer in de muziek, waarbij de dromerige vocals van Boeur de bovenhand nemen en de synths ons in een mysterieus sfeertje onderdompelen. Het doet bij momenten wat denken aan wat Faces On TV ons tegenwoordig serveert, want ook JARVIN weet hoe ze een aanstekelijk refrein in elkaar moeten steken. Er valt iedere luisterbeurt iets nieuws te ontdekken, en net daardoor overtuigt deze “Sundrops” ons wel. Dromerige pop met een neus voor mysterie, we kunnen er niet genoeg van krijgen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 oktober 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief