Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Easy Life – “Nice Guys”

Vandaag regent het precies goed nieuws voor de nieuwkomers van Easy Life. In juni mag het vijftal uit Leicester immers de support verzorgen van de enige Kasabian show van 2020. Onlangs maakte de band ook bekend in maart en april voor het eerst op Europese tour te gaan, met ook een stop in de Brusselse Botanique. Langzaamaan neemt het succes van Easy Life toe en hebben ze op zo goed als elk nummer dat ze online hebben staan minstens een miljoen streams. Ook met hun nieuwe release “Nice Guys” zal hen dat lukken, want het nummer komt weer heerlijk binnen.

“Nice Guys” is volgens frontman Murray Matravers een ‘anthem’ voor de mensen en wie zijn wij om hem tegen te spreken. Het nummer heeft een kleine disco-vibe die ons meteen weet aan te spreken en ons animeert om op de melodie mee te wiegen. De basgitaar zorgt voor veel groove en geeft “Nice Guys” vooral in het refrein heerlijke gezapigheid. De trompetten op het einde geven “Nice Guys” bovendien nog een extra touch die de ‘anthem’ helemaal afmaakt. Easy Life is inmiddels een soort van kwaliteitslabel voor relaxerende vibes en dat zal zo niet snel meer veranderen.

Op zaterdag 4 april staat Easy Life in de Witloof Bar in de Botanique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief