Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shy Dog – “Your Mountain”

Shy Dog zit niet verlegen om een psychedelische toets meer of minder. Dit soloproject van Noah Melis (van onder andere Borokov Borokov) kende een eerste plaat in 2017 en ergens dit jaar zou de tweede eraan moeten komen. De multi-instrumentalist wist nog geen datum te verklappen, maar wij zijn alvast met aftellen gestart. De hymnewerking van vorige single “Paradigm Shift” heeft nog steeds niet ingeboet aan kracht en ook de opvolger “Your Mountain” brengt ons in hogere sferen.

Met “Your Mountain” laat Melis ons zweven tot we op het allerhoogste puntje van eender welke berg kunnen gaan zitten in een ingewikkelde meditatiehouding die we dan toch met het grootste gemak kunnen aannemen. Door Shy Dogs heerlijk gezapige klanken krijgen we dan ook weer die hymne-aandoende vibe op ons bord en kan je alle stress van je afwerpen alsof het een accessoire is. Mijlenver verwijderd van al wat in het dagelijkse leven krioelt, beginnen we te fantaseren in flashy kleurpaletten en met een gebrek aan realiteitszin. “Your Mountain” is dus duidelijk psychedelica met bakken originaliteit en vooral potentieel van eigen bodem dat hoognodig bekender zou moeten worden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief