Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Omar Souleyman – “Layle”

© CPU – Kris Kellens

Ooit was Omar Souleyman zanger voor bruiloften, maar inmiddels treedt de Syriër op over heel de wereld met zijn ludiek, sfeervolle dabke. In België staat hij zowat elke zomer op een festival en krijgt hij de mensen er met gemak aan het dansen. Ook grote namen zoals Björk en Damon Albarn zijn fan van de Arabische elektronische muziek en werkten met Souleyman samen aan nummers. In november komt zijn inmiddels vierde studioalbum uit.

“Layle” is de eerste single van Shlon, waar nog vijf andere techno-meets-dabke nummers zullen opstaan. Ook deze keer is het een zeer dynamisch geheel, al moeten we zeggen dat Souleyman iets te veel in herhaling valt. Deze keer bezingt hij de lippen van een vrouw, maar veel kusjes zal hij voor de nieuwe single niet krijgen. “Layle” ligt perfect in de lijn met wat de Syriër al uitbracht, maar is gewoon te gelijkaardig aan wat hij al heeft uitgebracht. De magie rond Souleyman lijkt stilletjes aan te verminderen…

Shlon, Omar Souleymans vierde album, komt op 22 november uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief