Instagram, Muzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert derde muziekquiz op 28 februari 2020

Op 28 februari 2020 organiseren we voor de derde keer onze muziekquiz. Deze keer gaat deze door in Minus One te Gent. De hoofdbrok van de avond zal net zoals andere jaren bestaan uit nummers van 2019, alternatieve muziek die de site van Dansende Beren representeert. Natuurlijk is er ook aandacht voor andere subthema’s die we in een ander jaar kunnen plaatsen, maar dit zal slechts een klein deel zijn. De quiz zal toegankelijk zijn voor iedereen, zowel gelegenheidsquizzers als vaste waarden. Een multimediale quiz die ook het belang van beelden in het hedendaagse muzieklandschap niet zal vergeten. Vaste lezers van Dansende Beren kunnen alvast een stapje voor hebben, want onze stijl zal ook in de muziekquiz doorsijpelen.

De bespreking van onze vorige quiz, die voor iedereen haalbaar was, lees je hier. Er is plaats voor ongeveer 30 teams (maximaal 4 personen per team). De vorige jaren was de quiz volzet, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Zet jezelf op aanwezig via Facebook op volgende link.

Wanneer? 28 februari 2020

Waar? Minus One – Opgeëistenlaan 455 – 9000 Gent

Start? 20u00 stipt, deuren openen 19u30

Kostprijs? 20 euro per team van max. 4 personen, over te schrijven naar BE44 3770 9347 9745 met vermelding teamnaam

Inschrijven? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met vermelding van teamnaam en bewijs van betaling (niet betaald = niet ingeschreven). ENKEL VIA MAIL INSCHRIJVEN. Opgelet: VOL=VOL

Prijzen: Veel cd’s en concertbonnen

14 oktober 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief