Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Therapie TAXI – “Egotrip”

© CPU – Bert Savels

Therapie TAXI ken je misschien van hun samenwerking met Roméo Elvis. Samen maakten ze een van de meest catchy Franstalige popnummers die we de afgelopen jaren hoorden, met de toepasselijke naam “Hit Sale”. Vorig jaar brachten ze ook hun gelijknamige debuutalbum uit, waarop nog meer van die aanstekelijke songs te vinden waren. Jammer genoeg heeft de Franse groep hier in Vlaanderen nog niet de aanhang die ze verdienen, maar daar komt hopelijk nog verandering in. Deze nieuwe single is alvast een toffe kennismaking!

In hun lyrics houden de Parijzenaars hun jonge publiek vaak een spiegel voor. Ze zingen over Tinderdates, zatte avonden, en op het nieuwe “Egotrip” over losers die niets bereiken in het leven: ‘Loser / J’ai passé des heures à rien niquer / ni le game ni ta mère’. Zoals altijd gaat die analyse dus gepaard met veel humor en een dansbare sound. Adelaïde en Raphaël wisselen elkaar af en zingen de refreinen samen, wat voor variatie en dynamiek zorgt. Als “Egotrip” een voorbode is van een nieuw album, staat die nieuwe plaat hoog bovenaan onze wishlist.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Ronquières (Dag 1): Variatie ten top met een Italiaanse kers op de taart

Het aantal grote festivals is deze zomer helaas op onze beide handen te tellen, maar zij die erin geslaagd zijn om ondanks…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roméo Elvis - "TPA"

Roméo Elvis was lange tijd haast ondergedoken, maar komt nu toch terug naar de oppervlakte drijven. De oudste spruit uit de Van…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour (her)bevestigt Angèle, Sven Väth, Amelie Lens, Black Lips en meer voor 2021!

Dour c’est l’amour! Al zullen we wel nog een jaar extra moeten wachten voor we weer volop DOUREEEEH mogen roepen. Bij de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.