Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Julianne Hough – “Transform”

Julianne Hough is momenteel jurylid van het kijkcijferkanon America’s Got Talent, maar ze verwierf bekendheid als professionele danseres in Dancing With The Stars. Ook muzikaal was ze een tijdje actief en bracht ze enkele singles uit tot ze in 2010 besloot even te stoppen met het maken van muziek. Nu ze dus terug in de belangstelling staat dankzij haar juryplek bij AGT, gebruikt ze het platform dan ook meteen om haar comeback aan de man te brengen.

“Transform” is een bijzonder plat en voorspelbaar popnummer geworden, dat ons allesbehalve warm krijgt. Haar eerste single in tien jaar tijd is teleurstellend saai en gedateerd en zorgt gewoon voor verveling. Charme heeft het nummer weinig en het komt ook nog eens ontzettend bleekjes over. We krijgen het gevoel dat Hough met het nummer tegelijkertijd Kylie Minogue, Robyn en Madonna wilde nadoen, maar wat gaat “Transform” volgens ons de mist in.

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

19 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief